Som una gran escola petita

Segueix-nos a:

Som una gran escola petita

Matemàtiques amb les mans

Els infants descobreixen el món fascinant de les matemàtiques a través de l’experiència directa i el joc. Creem un ambient ric i acollidor on els més petits aprenen conceptes matemàtics fonamentals de forma lúdica i significativa.

Seriació i classificació

Utilitzant objectes de la vida quotidiana, aprenen a ordenar segons la mida, la forma o el color, i a classificar-los segons diferents criteris. Aquestes activitats fomenten la lògica i el raonament matemàtic des de ben petits.

Contes que Ensenyen

Els contes són una eina poderosa per a l’aprenentatge matemàtic a la nostra escola. Històries que captiven l’atenció dels infants, introduint conceptes com l’ordre, la quantitat i la seqüència de manera natural i divertida. A través d’elles, els nens i nenes desenvolupen una comprensió més profunda dels números i les seves propietats.

Lliure exploració

Promovem un entorn on el joc lliure permet als infants aplicar i experimentar amb els conceptes matemàtics de manera espontània. Aquesta metodologia suporta l’aprenentatge autodirigit i fomenta la curiositat, permetent als nens i nenes descobrir les matemàtiques a través de la seva pròpia exploració i creativitat.

Cantem i comptem

Les cançons i les rimes són una part essencial del nostre enfocament per aprendre matemàtiques. A través de la música, els infants aprenen a comptar, reconèixer patrons i desenvolupar una sensació de ritme i seqüència. Aquesta aproximació fa que l’aprenentatge de conceptes matemàtics sigui una experiència alegre i memorable per als més petits.